– Han var väldigt personlig och det blev ett oförutsägbart möte, måste jag säga. Jag tycker att det blev ett bra samtal, mycket dynamik, säger programledaren Åsa Sjöberg.

I tredje säsongen av programserien är det en gäst i fokus varje program som Åsa träffar i vackra miljöer i den östgötska skärgården.

– Det är ett samtalsprogram med mycket sommar, skärgård och personliga möten med färgstarka människor. Jag tror tittarna vill ha det nu när det börjar bli mörkt, kallt och tråkigt, säger Åsa Sjöberg.

Artikelbild

| Åsa Sjöberg.

I program två kommer Marika Lagercrantz som har regisserat "Stark som en räv" som just nu spelas på Östgötateatern.

– En helt annan typ av gäst. Fantastisk kvinna, säger Åsa Sjöberg.

Totalt blir det elva program. Gästerna finns i faktarutan här intill. Ett möte Åsa Sjöberg känner lite extra för är det med Ari Riabacke, född och uppvuxen i Norrköping som har mycket stark en livshistoria.

– Han har gjort en resa, en sorglig resa där han förlorade sin pappa och mamma tidigt och även sin fru under graviditeten. Hela hans person, hela hans inställning till livet är så stark. Då sprutade tårarna under inspelningen.

"Åsa i skärgården" sänds varje onsdag med start 18 oktober i 24nt och 24Corren efter kl 15. Programmen finns också på nt.se, corren.se och mvt.se