Corren Lokus - Östergötlands annonsmarknad Corren Lokus - Östergötlands annonsmarknad Affärsliv Corren MeraTorsdag 24 april, Namnsdag: Vega

Överdriven glädje på gaygalan

Fredagskrönikan Jonas Gardell fortsätter sitt segertåg. I veckan tog han storslam på QX gaygala, när projektet "Torka aldrig tårar utan handskar" tog hem pris efter pris.

Inte ett ord till om Anja Pärson, tack

Fredagskrönikan Hm. Jag vet att jag bara härom månaden på denna plats firade att vi äntligen sett ett underhållnings-tv-skifte.

Konsertbesökarens värsta ovän

Fredagskrönikan I dagarna stämde biljettförsäljarföretaget Biljett Nu sin konkurrent Live Nation på fyra miljoner kronor.

Den tysta revolutionen

Fredagskrönikan Samtidigt som den lågmälda inledningen drog i gång började han duka upp. Mikropopcorn, snickers och ett trepack festis stod på menyn, plus en del annat som jag inte kunde se i mörkret. En rejäl buffé som räckte hela filmen ut.

Depardieu funkar inte i Sverige

Fredagskrönikan Det snackas mycket om landsflykt just nu. Konspirationskokobellon Alex Jones har fått över 100 000 amerikaner att skriva på en pet...

Kulturevangeliet 2012

Fredagskrönikan Snart säger vi tack och adjö till kulturåret 2012. Som en sammanfattning av årets huvudsakliga kulturdebattstema får ni här ett par dagar försent: Kulturevangeliet 2012.

Ung duo och några gubbs gjorde 2012

Fredagskrönikan Yes, ännu ett mycket fint musikår är till ända. Och ett år där det svenska musikundret ännu en gång gjort att jag inte behövt kolla särskilt mycket utanför landets gränser för att få riktigt bra låtar till mitt Spotifykonto.

Applådera den invandrargifta bögen

Fredagskrönikan "Sverigedemokraterna vill ju värna det svenska och vad kan vara mer svenskt än Årets Svensk? En bög som är gift med en invandrare!"

Hej och ajöss till talangsåporna

Fredagskrönikan Allt går i cykler. I kväll tar vi farväl av "X Factor" och förmodligen därmed också av en hel tv-era.

Min barndomskompis Larry

Fredagskrönikan Vad tänker ni på när ni tänker på Larry Hagman? J.R., uppenbarligen (den som säger "jag tänker på hans fina rolltolkningar i 'Superman' och 'Spelets regler'" är en lögnare eller fullständigt världsfrånvänd), men vad mer? Cowboyhattar, mordförsöket, olja, kapitalism?

Inzoomat tar sikte på Berga!

Linköping 24Corren hårdbevakar Berga i ny TV-satsning.

Gör något kul!

EVENEMANG Kolla vad som är på gång i vår del av Östergötland.

Filmtrailrar

Smakprov på nya och framtida film.
Fem utvalda

Du är reporter

Skicka in din egen artikel med bild!

Beställ bilder ur Corren

redaktion Du kan köpa bilder som publicerats i tidningen och på nätet.

Bläddra bland bildspelen

bildspel Se alla våra bildspel här.