Risk att WTM-biljetterna tar slut

Det är rekordstort tryck på festivalpassen till årets Where's the music 9–10 februari och en succédebutant finns med i festivalens sista artistsläpp.

Souldrottning. Janice kommer till Where's the music. Nu är alla 100 artister och band bokade och klara.

Souldrottning. Janice kommer till Where's the music. Nu är alla 100 artister och band bokade och klara.

Foto: Pressbild

Norrköping2018-01-24 10:10

Arrangören FKP Scorpio varnar för att det är risk för slutsålt på årets upplaga av showcasefestivalen Where's the music. Festivalpassen är på väg att ta slut och nu släpps de sista artisterna vilket innebär att alla 100 akter är bokade och klara.

Succédebutanten Janice charmade P3-Guld-galan i lördags. Nästa fredag släpps hennes debutalbum och 9 februari står hon på Värmekyrkans scen. Bland övriga släpp finns hyllade boogie-indierockarna Avantgardet (som gästade Arbis för cirka en månad sedan), solodebuterande I.B. Sundström med ett förflutet i Pascal och Skriet och Sir Reg som bjuder på frustande keltisk folkpunk.

– Att Sverige fortsätter att få fram så många nya talanger, som håller internationell klass, är helt fantastiskt. De utländska musikbranschdelegater som år efter år kommer till Where's the Music för att kolla in nya talanger, är imponerade av bredden på de svenska debutanterna. Här finns allt från kompromisslös rock och metal till storslagen soul och pop med internationell hitpotential, säger Emelie Stockhaus, projektledare för Where's the Music, i ett pressmedelande.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!