Göta Hotell
Veckans Lunchmeny Vecka 17
Måndag 24/4
Lunchbuffé med två varmrätter, soppa, pasta och sallad: Fläskytterfilé. Serveras med mustig grönpepparsås och rostad potatis
95
Stekt dillpanerad sej. Serveras med hemgjord dansk remouladsås och kokt potatis
Stort salladsbord
Dagens soppa med färskt bröd
Dagens vegetariska pasta

Tisdag 25/4
Lunchbuffé med två varmrätter, soppa, pasta och sallad: Långbakad fläskkarré smaksatt med honung och vitlök. Serveras med mustig gräddsås och bakade rotfrukter
95
Halstrad citronpepparlax. Serveras med kall örtsås och bulgur tabbouleh
Stort salladsbord
Dagens soppa med färskt bröd
Dagens vegetariska pasta

Onsdag 26/4
Lunchbuffé med två varmrätter, soppa, pasta och sallad: Wallenbergare. Serveras med klassiska tillbehör
95
Ugnsbakad torsk med frasigt örttäcke. Serveras med vitvinssås och kokt potatis
Dagens soppa med färskt bröd
Stort salladsbord
Dagens vegetariska pasta

Torsdag 27/4
Lunchbuffé med två varmrätter, soppa, pasta och sallad: Smörstekt kummel. Serveras med skagensås och kokt potatis
95
Majspanerad kyckling. Serveras med rökt paprikamajo och klyftpotatis
Stort salladsbord
Dagens soppa med färskt bröd
Dagens vegetariska pasta

Fredag 28/4
Lunchbuffé med två varmrätter, soppa, pasta och sallad: Vildsvinsbiffar. Serveras med gräddsås, svartvinbärsgelé och potatismos
95
Stekt mandelpanerad rödspätta. Serveras med skarpsås och kokt potatis
Stort salladsbord
Dagens soppa med färskt bröd
Dagens vegetariska pasta

Lördag 29/4
Helgbuffé med minst två varmrätter; kött och fisk
169
Stort salladsbord med ägghalvor och lax
Ostbricka
Dessert och kaffe

Söndag 30/4
Helgbuffé med minst två varmrätter; kött och fisk
169
Stort salladsbord med ägghalvor och lax
Ostbricka
Dessert och kaffe

Restaurangens logotyp
Info
Adress
Götagatan 2
59031 Borensberg
Telefon
0142-410 60
Lunch
Middag
Lunch vardagar 11.30-14 Helger 12-15 Frukost Vardagar 7.30-9.30 Helger 8-10
Om restaurangen
Göta hotell drivs av Green Venue Hotels AB. Hotellet är öppet för mat, logi och konferens året runt. Under vinterhalvåret har vi öppen lunchverksamhet varje dag. Ala Carte, logi, och övrigt på förbeställning. Vi arbetar med ett ”Grönt koncept” där vi hämtar så mycket vi kan av våra råvaror från Östgötabygden. Vi försöker också hålla basen av våra råvaror ekologisk så långt det är möjligt.
Luncher serveras på buffé i en mycket vacker miljö med vita dukar och färska blommor på borden.
Maten Tjänster
  • Lunch
  • Affärslunch
  • Avhämtning av lunch
Ingår i Dagens lunch
Bröd
Salladsbuffé
Kaffe
Kaka
Frukt
Soppa
Karta