Skänninge Stadshotell
Veckans Lunchmeny Vecka 17
Måndag 24/4
Lunchbuffé med två varmrätter, soppa och sallad: Sejfilé Florentine med bladspenat och räkor
95
Chili Con Carne med varma nachochips och ris
Stort salladsbord med olika tillbehör, stekt och kokt potatis m.m.
Dagens soppa med färskt bröd
kaffe och hembakad kaka

Tisdag 25/4
Lunchbuffé med två varmrätter, soppa och sallad: Ugnsstekt kycklingfilé toppad med brieost och bacon. Serveras med dragonsås
95
Stekt koljafilé på apelsinkokta morrötter. Serveras med ärtpesto
Stort salladsbord med olika tillbehör, stekt och kokt potatis m.m.
Dagens soppa med färskt bröd
kaffe och kaka

Onsdag 26/4
Lunchbuffé med två varmrätter, soppa och sallad: Fläskfilégryta med konjak, rotsaker och rosépeppar
95
Fisk- och skaldjursgratäng med duchessetoppar
Dagens soppa med färskt bröd
Stort salladsbord med olika tillbehör, stekt och kokt potatis m.m.
kaffe och kaka

Torsdag 27/4
Lunchbuffé med två varmrätter, soppa och sallad: Örtrullad helstekt kotlettrad med pepparsås och kryddig XL pommesfrites
95
Laxpytt med kokt ägg, inlagd gurka och kall romsås
Stort salladsbord med olika tillbehör, stekt och kokt potatis m.m.
Dagens soppa med färskt bröd
Kaffe och kaka

Fredag 28/4
Lunchbuffé med två varmrätter, soppa och sallad: Piccata - ostpanerad schnitzel med rökig paprikasås och örtris
95
Pocherad torskfilé med smörstekt purjolök och tomat samt citronsås
Stort salladsbord med olika tillbehör, stekt och kokt potatis m.m.
Dagens soppa med färskt bröd
Kaffe och kaka

Lördag 29/4
Helgbuffé med minst tre varmrätter; kött, fisk och fågel
169
Stort salladsbord med ägghalvor och lax
Ostbricka
Dessert och kaffe

Söndag 30/4
Helgbuffé med minst tre varmrätter; kött, fågel och fisk
169
Stort salladsbord med ägghalvor och lax
Ostbricka
Dessert och kaffe

Restaurangens logotyp
Info
Adress
Stora torget 1
59631 Skänninge
Telefon
0142-41060
Lunch
Middag
Må-fre 7.30-17, lö-sö 8-16
Om restaurangen
Skänninge Stadshotell anno 1885, drivs av Green Venue Hotels AB. Stadshotellet är mest känt för sin fantastiska bankettsal - perfekt för fester, evenemang, konserter och allehanda trevliga tillställningar. Fr.o.m. mars 2017 har hotellet 33 rum. Restaurangen serverar frukost, lunch och alacarte. Vi arbetar mycket med vackra bufféer. Basprodukter i köket är alltid ekologiska och grönsaker, rotfrukter etc hämtar vi - så mycket vi kan utifrån säsong och tillgång - direkt från våra Östgötska bönder.
Maten Tjänster
  • Lunch
  • Affärslunch
  • Avhämtning av lunch
Ingår i Dagens lunch
Dryck
Bröd
Sallad
Salladsbuffé
Kaffe
Kaka
Frukt
Soppa
Karta