Corren Lokus - Östergötlands annonsmarknad Corren Lokus - Östergötlands annonsmarknad Affärsliv Corren MeraOnsdag 23 april, Namnsdag: Georg, Göran

Kim Kärnfalk ger ut självbiografi

Kim Kärnfalk, tidigare sångare i Friends och numera tv-profil, ger ut sin självbiografi i höst. I boken "Mamma, mormor och jag" berättar hon om hur det är att vara bisexuell kvinna i en svensk småstad. (TT Spektra)

Kim Kärnfalk, tidigare sångare i dansbandet Friends och numera tv-profil, ger ut sin självbiografi i höst. I boken "Mamma, mormor och jag" berättar hon om hur det är att vara bisexuell kvinna i en svensk småstad.

Boken berättar också, som titeln antyder, om tre generationer kvinnor och om hur Kim Kärnfalk förverkligade sin mormors drömmar om ett annat liv. Biografen är skriven tillsammans med journalisten Lena Sohl och ges i september ut på Normal förlag.

Kim Kärnfalk slog igenom 1999 som sångerska i bandet Friends, som följdes i en dokusåpa av TV 4. Friends vann Melodifestivalen 2001 och efter gruppens splittring något år senare har Kim Kärnfalk uppträtt med duon Nina & Kim. Nu arbetar hon med TV 4-programmet "Postkodmiljonären". (TT Spektra)

Dela och kommentera

epaper

Dela och kommentera

Studentkörer sjunger ut i Tartu

Kultur I morgon startar den nionde Nordiska studentsångarstämman, som i år arrangeras i Estland. Körer från Linköping och Norrköping är på väg dit.

De söker filmer från Linköping

Kultur Ska göra en ny Linköpingsfilm om 1900-talet i staden som växte så att domkyrkan häpnade.

Gör ett eget Pluras kök

Kultur Bjud in några vänner och gör ditt eget Pluras kök. Med äkta förtrolighet, skriver Anna Lindberg i veckans mediekrönika.

Barnens bokens dag – på riktigt

Kultur Inte mer än rätt, kan man tycka. När Barnens bokens dag firas på stadsbiblioteket för femte året har barnen själva fått vara med och planera.
– Vi har faktiskt fått bestämma nästan allt, intygar tioårige Samuel Tanzi.

CLICK@4197129,12