Corren Lokus - Östergötlands annonsmarknad Corren Lokus - Östergötlands annonsmarknad Affärsliv Corren MeraOnsdag 16 april, Namnsdag: Patrik, Patricia

Kim Kärnfalk ger ut självbiografi

Kim Kärnfalk, tidigare sångare i Friends och numera tv-profil, ger ut sin självbiografi i höst. I boken "Mamma, mormor och jag" berättar hon om hur det är att vara bisexuell kvinna i en svensk småstad. (TT Spektra)

Kim Kärnfalk, tidigare sångare i dansbandet Friends och numera tv-profil, ger ut sin självbiografi i höst. I boken "Mamma, mormor och jag" berättar hon om hur det är att vara bisexuell kvinna i en svensk småstad.

Boken berättar också, som titeln antyder, om tre generationer kvinnor och om hur Kim Kärnfalk förverkligade sin mormors drömmar om ett annat liv. Biografen är skriven tillsammans med journalisten Lena Sohl och ges i september ut på Normal förlag.

Kim Kärnfalk slog igenom 1999 som sångerska i bandet Friends, som följdes i en dokusåpa av TV 4. Friends vann Melodifestivalen 2001 och efter gruppens splittring något år senare har Kim Kärnfalk uppträtt med duon Nina & Kim. Nu arbetar hon med TV 4-programmet "Postkodmiljonären". (TT Spektra)

Dela och kommentera

epaper

Dela och kommentera

Danskarna regerar i rutan

Kultur Först tänkte jag att jag fått nog av historier om syskon som ska försöka reda ut tillvaron sedan deras mor hastigt avlidit. Svenska dramaserien "Tjockare än vatten" har ju rullat på måndagskvällar under tio veckor på just det temat.

Brita Sylvan: Boken har fel

Kultur 5/4 recenserade vi Magnus Utviks bok "Tuktad till frihet" om Hans Scheike och kvinnorna runt honom. Här svarar Brita Sylvan, en av kvinnorna. Hon menar att boken ger en felaktig bild. Författaren Magnus Utvik svarar direkt.

Triss i formgivare på museet

Kultur Tre formgivare som alla blev inflyttade östgötar, står i fokus på länsmuseets nya utställning som pågår hela våren och sommaren.

Alla bara googlar, även Bush

Kultur Alla gör det. Du och jag. Ja, till och med president Bush den yngre som numera är porträttmålare, skriver Anders Mildner i veckans mediekrönika.

CLICK@4197129,12