Tidigare fanns det en skylt med texten Angel's Place på fasaden och vid ingången till klubblokalen fanns det ytterligare en skylt som det bland annat stod Support 81 på. Nu är båda skyltarna nerplockade, men på en svart brevlåda står det fortfarande H.A.M.C.

De nerplockade skyltarna i kombination med att flera fönsterrutor är trasiga och provisoriskt täckta gör att lokalerna ser övergivna ut.

Enligt uppgift till NT har Hells Angels i Norrköping försvagats den senaste tiden, men det är inget Jan Staaf, chef för utredningssektionen vid polisen i Östergötland, kan bekräfta. Inte heller chefsåklagare Torsten Angervåg vill spekulera i om det kriminella gänget försvagats, men säger:

Artikelbild

| Brevlådan. Det enda som skvallrar om att Hells Angels finns på adressen är texten på brevlådan.

– Flera av deras medlemmar har dömts till förhållandevis långa fängelsestraff de senaste åren. Det borde på ett negativt sätt ha påverkat deras verksamhet.

Han känner till att HA-skyltarna monterats ner.

– Men jag vet inte vart de tänker flytta i nuläget, säger han.

Mikael Abrahamsson är sedan flera år advokat till flera personer i den rödvita miljön.

Artikelbild

| Förut. När Prospect Chapter Red Devils MC i mars 2015 etablerade sig i Norrköping såg skylten på Stockholmsvägen 18 ut så här.

– Jag kan inte säga något på grund av klientsekretess. Det är ett känsligt läge just nu. Jag har inte full insyn och vad jag än säger blir det fel, säger Mikael Abrahamsson.

En företagare som är granne till Hells Angels lokal såg på fredagsmorgonen några personer som han tror är medlemmar i det kriminella gänget.

Artikelbild

| Skottlossning. Polis spärrade av Stockholmsvägen efter skottlossning i lokalerna och mot fastigheten strax före jul 2015.

– Jag har sett att de plockat ner skylten, men annars är saker som vanligt. Jag tycker nästan det är bättre när de är här för då är det lugnt, säger han.

För hans del är det värre med de svartklubbar som finns i närheten.

– Det brukar komma lättklädda tjejer därifrån tidigt på morgnarna. För min kvinnliga personal kan det vara obehagligt ibland. Vi har sagt det till polisen vid flera tillfällen, men de gör ingenting, säger företagaren, som tidigare fått fönsterrutor sönderskjutna i samband med skottlossning mot fastigheten.

NT har sökt fastighetsägaren Bernhard Lebourne och han har i sms svarat att man kommit överens om att Hells Angels ska lämna lokalerna och att deras skyltar ska plockas ner. Överenskommelsen har skett med den person som stått på hyreskontraktet.

Vem är den person som står på kontraktet? Har han något företag?

"Jag känner inte xx och jag har aldrig träffat honom. Kontraktet stod på honom som privatperson", svarar Bernhard Lebourne.

Han berättar också att övriga hyresgäster i fastigheten ska flytta. Lokalerna ska renoveras och tanken är nya verksamheter sedan ska flytta in.