Anna Skog har sedan tidigare flera grenar inom sin verksamhet. Framför allt catering, men också som ledare av matlagningskurser och som hemmakock. Då åker hon hem till kunder och lagar kvällens festmat i deras kök. Nytillskottet är en take away som öppnade torsdagen 7 juni.

– Jag säljer bowls - skålar med matig sallad alltså - smörgåsar och mellanmål, berättar Anna.

Blir man mätt på en sallad?

– Ja då. Igår var det en byggjobbare som köpt en lunchsallad här som messade och skrev att den var god och att han faktiskt blev mätt. Han ville väl poängtera det, säger Anna och ler.

Hon serverar en sorts bowl per dag. Öppningsdagen var det en räkbowl, på fredagen en vegetarisk med bland annat sötpotatis och chevréost. För den som ville ha kött fanns salamismörgåsar.

Till att börja med kommer Anna.S.Mat att hålla öppet under lunchtid onsdag, torsdag och fredag.

– Om det visar sig att behovet finns kan det bli måndagar och tisdagar också, säger Anna som tycker att take away-luckan är ett bra komplement till hennes catering och andra verksamheter.