Corren Lokus - Östergötlands annonsmarknad Corren Lokus - Östergötlands annonsmarknad Affärsliv Corren MeraTorsdag 17 april, Namnsdag: Elias, Elis

AIK vände och vann SM-finalen

Sport AIK vann damernas SM-final i bandy efter en överraskande vändning mot Kareby. Efter ha varit helt utspelade i första halvlek slutade matchen 5-1.(TT)

Upp mot 30 000 åskådare att vänta

Sport Bandyfinalens första intåg på Friends Arena lockade 38 000 personer. Så många lär det inte bli på söndag när Sandviken möter Västerås. Bandyförbundets prognos är 26 000-28 000 åskådare.(TT)

Första finalen för Esplund

Sport Västerås Johan Esplund har vunnit VM-guld, varit proffs i Ryssland och spelat på de flesta bandyarenor man kan spela på. Men aldrig en SM-final. Den barndomsdrömmen går i uppfyllelse i söndagens final mot Sandviken.(TT)

Adam Gilljam Årets Komet

Sport Hammarbys Adam Gilljam har utsetts till Årets Komet inom svensk bandy. "Det är alltid kul att få uppskattning, det är ett bevis på att man gör något bra, säger Adam Gilljam i ett pressmeddelande.(TT)

Bandyförbundet gillar finalisen

Sport I helgen spelas det SM-finaler i bandy i Friends Arena. På förmiddagen var bandyförbundets isansvarige Lasse Wennerholm om inte lugn, så i vart fall inte överdrivet stressad. "Isen ser bra ut", säger han.(TT)

Sista dagen med gänget för Muhrén

Sport På söndag är bandykarriären över. Men först SM-final mot Västerås. "Vet inte om det finns någon gudomlig rättvisa som säger att jag ska vinna min sista match, men jag hoppas på det", säger Sandvikens Magnus Muhrén.(TT)

Hammarbys tränare hoppar av

Sport Att Hammarbys bandylag saknar inomhushall är ett av skälen till att tränaren Magnus Brodén slutar efter två år. Fjolårsmästaren gick till semifinal i år.(TT)

Fem nya i Hall of Fame

Sport Bandyns Hall of Fame instiftades 2012 och nu har kvartetten Gunnar Galin, Ann Elefalk, Göran "Dallas" Sedvall, Håkan Sundin och Hans Elis Johansson valts in. Nu består Hall of Fame av 20 bandyprofiler.(TT)

Fortsatt krav på VM-bojkott

Sport Hotet om en svensk bojkott av nästa års bandy-VM finns kvar. Sverige har skickat en lista med 30 punkter till internationella förbundet. "Nu ska vi vara konstruktiva", säger generalsekreteraren Marcus Norman.(TT)

Trio kan bli bandybäst

Sport Daniel Andersson, Villa-Lidköping, Christoffer Edlund, Sandviken och Johan Esplund, Västerås, är nominerade till utmärkelsen Årets spelare i svensk bandy 2013-2014, skriver Bandyförbundet i ett pressmeddelande.(TT)

Västerås tappade - gick till final

Sport Västerås var på väg att slarva bort jätteläget.Då slog Ted Bergström till på volley i förlängningen, 6-5 mot Hammarby, och tog sitt lag till bandyfinal.-Starkt att komma tillbaka, sade tränaren Stefan Jonsson.
Senaste sportresultaten

Kontakta oss!

Sport Här hittar du kontaktuppgifter
till oss på Correns sportredaktion.

Corren.se/motion

Välkommen till vår nya motionssajt!

Stryktipset och V75

Sport Här hittar du senaste.
Stryktipset och V75-tipset

Kolla lagbilder!

Mängder av lagbilder från barn- och ungdomslag runt om i Östergötland.
Senaste nytt | Mest läst | Kommenterat

Läs Correns E-tidning
Mildaeus fotbollsblogg

Alla lagbilder 2013:
Skolinnebandyn

Corren fotograferar samtliga lag. Varje spelare får ett lagfoto som sponsras av Mediehuset Corren och Stångåstaden.

Alla lagbilder 2012:
Skolinnebandyn

Corren fotograferar alla lag som ställer upp i Skolinnebandyn 2012.