Det betyder att laget nu är obesegrat efter fem omgångar i fyran.

– En riktigt bra start på serien. Tre vinster och två oavgjorda är med beröm godkänt och det känns som att laget tar steg framåt hela tiden, menar LSW-tränaren Pierre Walfridsson.

I förra omgången spelade LSW 4–4 mot Derby – men idag var det rena motsatsen. Mycket långbollar och få chanser präglade matchen som avgjordes först i mitten av andra halvlek när bortalagets Isuf Krasnici satte slutresultatet 1–0.

– Det är egentligen ingen vidare match spelmässigt från vår sida. Men vi jobbar hårt och det räckte idag, sa Walfridsson, som fick se två trötta lag på slutet i sommarvärmen.

Boren tre raka segrar, men en fjärde skulle det inte bli. Tippade topplaget Boxholm var för starkt och vann med 4–1.

– Första 30 minuterna gör vi det jättebra trots att vi hamnar i tidigt underläge. Men Boxholm är tunga och vi räckte helt enkelt inte riktigt till idag, sa tränaren Anders Johansson besviket.

Efter Boxholms tidiga ledningsmål kvitterade Boren, genom Johan Rosenqvist, en bit in i den första halvleken.

– Johan är egentligen den enda spelaren som kan få godkänt över 90 minuter idag, säger Johansson.

Och lite så var det. Boren gick ner sig och Boxholm satte 2-1 innan halvtid och hade efter det full kontroll på matchen i den andra halvleken.

– 4–1 i baken var ingenting vi hade räknat med även om Boxholm är seriens kanske bästa lag. Nu gäller det bara att ladda om, avslutar Johansson.

Övriga resultat: Malmslätt-Wreta Kloster 2–1, Turabdin–Rimforsa 1–4.