Allt tuffare för Malmslätt i botten

Ledning i halvtid mot Sleipner – sen var det roliga slut för Malmslätts AIK i lördagens division 3-match.

Harald Töråsen gjorde mål för Malmslätt som föll mot Sleipner.

Fotboll2020-09-19 17:18

Klassiska Sleipner gjorde tre mål i andra halvlek och vann med 3–1 (0–1). Därmed är det förvärrat läge för Maik i botten, nästjumbon har två poäng upp till Dagsberg på kvalplatsen med två omgångar kvar av serien. Däremellan ligger Skärblacka, som är nästa motståndare för Maik. Räkna med ångestmatch då.

Harald Töråsen gjorde hemmalagets mål efter en halvtimmes spel. Men två fullträffar av Sleipners Aleksandar Azizovic inom loppet av bara några minuter i början av den andra halvleken vände matchen. Gästerna kunde sen definitivt avgöra på stopptid.

Efter matchen mot Skärblacka nästa helg avslutar Maik serien hemma mot Norrköpingslaget Torstorp om två veckor.