– Ja, vi får vara nöjda med en poäng. Skönt att få med sig det, även om jag tycker att vi överlag är bättre än dem, och vi skapar renare målchanser, sa Grebos spelande tränare Daniel Hallingström efter 2–2 mot nästjumbon IK Tord.

Det började med att Grebo ställdes inför en brant uppförsbacke. Gästerna från Jönköping tog ledningen efter en halvtimmes spel. Och bara en minut in i andra halvleken utökades den till 2–0 av Paradise Hotel-profilen, tillika yttermittfältaren i Tord, Calle Åberg.

– Vi lyckas liksom inte hitta rytmen i spelet. Då blir det lätt frustrerat, särskilt när vi inte sätter dit våra målchanser heller, sa Emil Herge i Grebotröjan.

Men Hallingström och Herge skulle få sista ordet.

Upphämtningen började i slutet av ordinarie tid, då Jesper Åkerlund – en av matchens bästa spelare – kom högst på en hörna och nickade in 1–2. Sedan tryckte Grebo på i full kraft.

På övertid lyckades Emil Herge, efter förarbete av Daniel Hallingström, skarva in 2–2 med foten.

– Det var väl en sådan matchbild där man måste in i gröten för att göra mål. Vi fick bättre ordning på inläggen mot slutet, så jag försökte bara vara där framme. Gött när den gick in, sa Emil Herge.

Målen: 0–1 (30) Calle Jopia Bergstedt, 0–2 (46) Calle Åberg, 1–2 (89) Jesper Åkerlund, 2–2 (90) Emil Herge.