– Vi räknar med samma trupp som senast, säger Dan Tangnes, tränaren, efter fredagsträningen i Saab arena.

Ni har säkert sett bilderna från den otäcka smällen i torsdags. Det var mot slutet av matchen som LHC-forwarden Emil Sylvegård i full fart olyckligt brakade in i sargen efter en duell med Niklas Arell som kastade sig för att täcka skott.

Han blev liggande helt stilla och bars ut på bår, men kom tillbaka till båset efter att ha undersökts inne i omklädningsrummet.

Fast något mer spel blev det inte och han tränade inte heller på fredagen.

– Det är svullet runt ena knäet, men det är ingen fara. Det kan vara bättre att att ta det lugnt och satsa på lördag. Hade det varit match idag hade jag spelat redan nu, säger han.

Har du sett i efterhand?

– Ja, det såg rätt otäckt ut, det får jag hålla med om. Jag skulle hoppa över honom samtidigt som han reste sig. Det blev olyckligt. Jag har inget agg mot honom, säger Emil Sylvegård.

Backen Anton Karlsson lämnade isen inför tredje perioden med lättare skadekänning och avstod också fredagsträningen. Men tanken är att han ska spela mot Frölunda.

Långtidsskadade Nick Sörensen närmar sig comeback, tränar till synes för fullt och är högaktuell till nästa vecka. Hur länge Patrick Mullen, som drabbats av en muskelbristning, blir borta är mer oklart.

– Vi räknar inte med honom på några veckor, säger Tangnes.