Corren Lokus - Östergötlands annonsmarknad Corren Lokus - Östergötlands annonsmarknad Affärsliv Corren MeraLördag 19 april, Namnsdag: Olaus, Ola

Hamilton längst fram på nytt

Sport Den engelske formel 1-föraren Lewis Hamilton, Mercedes, imponerade i lördagens tidskval och startar i pole position i söndagens GP i Shanghai.Svenske Marcus Ericsson hade det kämpigt i vätan och var näst långsammast.

Hamilton längst fram på nytt

Sport Den engelske formel 1-föraren Lewis Hamilton var snabbast i lördagens tidskval och startar i pole position i Kinas GP som körs i Shanghai på söndag.Svenske Marcus Ericsson hade det kämpigt i vätan och var näst långsammast.

Ericsson långsammast i Kina

Sport Svenske formel 1-föraren Marcus Ericsson tycks ha en del att tänka på inför kvalet i Kinas grand prix i helgen. Svensken var långsammast vid båda träningstillfällena i dag.(TT)

Ericsson ingen taxichaffis

Sport Marcus Ericsson har brutit två av sina tre VM-lopp.Den svenska F1-föraren tycker ändå att det går åt rätt håll.-Vi närmar oss mittfältet. Rent körmässigt var Bahrain det bästa jag gjort, säger han inför tävlingen i Kina.

Ingen överklagan från Lindgren

Sport Speedwayföraren Fredrik Lindgren överklagar inte avstängningen från Svemo, trots att den strider mot Riksidrottsförbundets stadgar. "Nej, det gör jag inte. Jag vill och kommer att lägga allt fokus på det sportsliga."(TT)

Avstängning kan bryta mot RF-stadgar

Sport Svemo, svenska motorcykel- och snöskoterförbundet, kan ha brutit mot RF:s stadgar när man stängde av speedwayföraren Fredrik Lindgren för att denne uttryckt sig negativt i media om den nye förbundskaptenen.(TT)

Rydell bakom ratten i WTCC nästa år

Sport Racerföraren Rickard Rydell kommer att sitta bakom ratten när Honda nästa säsong ställer upp med ett svenskt team i standardvagnsserien WTCC. Den 46-årige veteranen presenterades på en presskonferens i dag.(TT)

Rydell bakom ratten i WTCC nästa år

Sport Racerföraren Rickard Rydell kommer att sitta bakom ratten när Honda nästa säsong ställer upp med ett svenskt team i standardvagnsserien WTCC. Den 46-årige veteranen presenterades på en presskonferens på i dag.(TT)

Bråk om pengar inför speedwaysäsong

Sport Med bara veckor till speedwaypremiären bråkar klubbarna och förbundet om fördelningen av tv-pengar från avtalet med C More. Nu ska parterna omedelbart sätta sig i förhandling.(TT)

Ingen tror att Piraterna försvarar guldet

Motorsport Piraterna fick inte en röst som vinnare av SM-guldet i speedway.

Red Bulls överklagan avslås

Sport Formel 1-stallet Red Bulls överklagan mot att föraren Daniel Ricciardo diskvalificerades i Australiens GP avslås. Ricciardo diskades sedan det stod klart att Red Bull-bilen inte följde de nya bränslereglerna.(TT)
Senaste sportresultaten

Kontakta oss!

Sport Här hittar du kontaktuppgifter
till oss på Correns sportredaktion.

Corren.se/motion

Välkommen till vår nya motionssajt!

Stryktipset och V75

Sport Här hittar du senaste.
Stryktipset och V75-tipset

Kolla lagbilder!

Mängder av lagbilder från barn- och ungdomslag runt om i Östergötland.
Senaste nytt | Mest läst | Kommenterat

Läs Correns E-tidning
Mildaeus fotbollsblogg

Alla lagbilder 2013:
Skolinnebandyn

Corren fotograferar samtliga lag. Varje spelare får ett lagfoto som sponsras av Mediehuset Corren och Stångåstaden.

Alla lagbilder 2012:
Skolinnebandyn

Corren fotograferar alla lag som ställer upp i Skolinnebandyn 2012.