Corren Lokus - Östergötlands annonsmarknad Corren Lokus - Östergötlands annonsmarknad Affärsliv Corren MeraFredag 25 april, Namnsdag: Markus
Sverige

Kvinna utsatt för grov våldtäkt

En kvinna i Markaryd utsattes för en grov våldtäkt vid elvatiden på lördagskvällen.
-Det var flera gärningsman. Det kan röra sig om fem, säger Anna-Karin Davidsson, inre befäl vid Kronobergspolisen till TT.

Polisen är återhållsam med information, med hänvisning till utredningsläget.

Dela och kommentera

epaper

Dela och kommentera

Mer från Sverige

Läraraspiranter erbjuds lärlingsjobb

Sverige För att täcka framtidens lärarbehov erbjuder Gävle kommun 30 personer fem månaders provjobb i skolan med en månadslön på 14 800 kronor - utan krav på pedagogisk utbildning. Projektet startar i höst.(TT)

Få pensionärer på S-listorna

Sverige Bara fyra procent av Socialdemokraternas riksdagskandidater är över 65 år, trots att var fjärde väljare i höstens val är pensionär. Hos FP och KD är samma siffra över 20. Bland övriga partier är andelen kring tio procent.(TT)

Kommunen tvingas rasta hund

Sverige Växjö kommun måste se till att en kvinna i kommunen får hjälp att rasta sin hund alla dagar i veckan. Det har hon numera förvaltningsrättens ord på. Allt för att kvinna ska ha skälig levnadsnivå, skriver Smålandsposten.(TT)

Nya allergiska besvär på sjukhus

Sverige Personalen vid psykiatriska kliniken på sjukhuset Ryhov i Jönköping har åter drabbats av allergiska besvär. Detta trots att kliniken restaurerades för 23 miljoner efter tidigare utbrott av allergier, skriver JP.(TT)

Fast i myr - hittades via Facebook

Sverige En 37-årig kvinna anmäldes försvunnen i går eftermiddag, efter att hon gett sig ut i Värmlandsskogarna öster om Lesjöfors. Tack vare en bild på Facebook kunde polisen hitta kvinnan - som satt fast i en myr.(TT)

Stenkastning stoppar Uppsalabussar

Sverige All busstrafik till stadsdelen Gottsunda i Uppsala har ställts in kvällstid efter en stenkastningsattack.-Vi kan inte ta ansvar för säkerheten för resenärer och bussförare, säger Sture Jonsson, informationschef på Upplands Lokaltrafik (UL).

Två släppta efter Norrköpingsmord

Sverige Två av de fem män som anhölls efter det att två män dödats i Norrköping har släppts. Först släpptes en 20-årig man, vars far och farbror dödades. Även en 27-årig man, vars tre bröder är fortsatt anhållna, har släppts.(TT)

Föräldrar försöker påverka lärare

Sverige Det är inte ovanligt att föräldrar försöker påverka lärarnas undervisning. Sju av tio lärare har varit med om det en eller flera gånger, enligt en undersökning från Lärarnas Riksförbund (LR), skriver SvD.(TT)

Du är reporter

Skicka in din egen artikel med bild!
Correns bloggare

Gör något kul!

EVENEMANG Kolla vad som är på gång i vår del av Östergötland.

Bläddra bland bildspelen

bildspel Se alla våra bildspel här.
CLICK@6403711,12