Corren Lokus - Östergötlands annonsmarknad Corren Lokus - Östergötlands annonsmarknad Affärsliv Corren MeraSöndag 20 april, Namnsdag: Amalia, Amelie, Emelie
Sverige

Kvinna utsatt för grov våldtäkt

En kvinna i Markaryd utsattes för en grov våldtäkt vid elvatiden på lördagskvällen.
-Det var flera gärningsman. Det kan röra sig om fem, säger Anna-Karin Davidsson, inre befäl vid Kronobergspolisen till TT.

Polisen är återhållsam med information, med hänvisning till utredningsläget.

Dela och kommentera

epaper

Dela och kommentera

Mer från Sverige

Lågt intresse för EU-val i skolorna

Sverige Regeringen har avsatt 60 miljoner kronor för att öka intresset för EU-valet, bland annat genom att anordna skolval. Men av landets 4 000 skolor har bara 164 anmält intresse.

Misstänkt för sexbrott mot 14-åring

Sverige En 24-årig Linköpingsbo har anhållits misstänkt för sexuellt utnyttjande av barn. En 14-årig flicka ska ha utsatts för brottet. De två möttes via Facebook och det var flickans föräldrar som anmälde mannen.(TT)

Kvinna omkom i bilolycka i Gislaved

Sverige En kvinna i 30-årsåldern omkom i en frontalkrock mellan två personbilar på riksväg 26 vid Hestra norr om Gislaved vid 13-tiden i dag. En tioårig flicka och ett par i 65-årsåldern skadades lindrigt.(TT)

Tusentals måste göra nytt skoterprov

Sverige Tiotusentals personer missade att förnya sitt förarbevis för skoter och fyrhjuling i tid och står därmed utan giltiga förarbevis.(TT)

Nekar till mordförsök på kompis

Sverige En 24-årig man som anhållits på sannolika skäl misstänkt mordförsök på en jämnårig man i Västervik i går nekar till brott. De bägge männen ska enligt polisen ha känt varandra. Offret har livshotande skador.(TT)

Lavin i off pist-område i Åre

Sverige En lavin gick vid Hällfjället i Åre i eftermiddags. Polis, fjällräddare och personal från Skistar sökte igenom platsen, ett off pist-område på Åreskutans östra sida, och kunde konstatera att ingen person dragits med.(TT)

De flesta skidåkarna okunniga om lavinfara

Sverige Lavincenter i Åre varnar för fler laviner i området.- Den stora majoriteten av skidåkare är okunnig, säger Mårten Johansson, chef för Lavincenter.  

Lavin i off pist-område i Åre

Sverige En lavin gick tidigt på eftermiddagen vid Hällfjället i Åre. I nuläget finns inga uppgifter som skadade personer.

Du är reporter

Skicka in din egen artikel med bild!
Correns bloggare

Gör något kul!

EVENEMANG Kolla vad som är på gång i vår del av Östergötland.

Bläddra bland bildspelen

bildspel Se alla våra bildspel här.
CLICK@6403711,12