23 februari 2024 21:44
Innebandy

Förlust på hemmaplan för Ledberg mot Åby

Förlust på hemmaplan för Ledberg mot ÅbyFörlust på hemmaplan för Ledberg mot Åby
17 februari 2024 17:59
Innebandy

Ledbergs missräkning - släppte in fyra mål i tredje perioden mot Skövde

Ledbergs missräkning - släppte in fyra mål i tredje perioden mot SkövdeLedbergs missräkning - släppte in fyra mål i tredje perioden mot Skövde
10 februari 2024 15:09
Innebandy

Ledberg utklassat av IBF Västerås hemma - med 5-12

Ledberg utklassat av IBF Västerås hemma - med 5-12Ledberg utklassat av IBF Västerås hemma - med 5-12
28 januari 2024 17:02
Innebandy

Ledberg segrade mot Lidköping i förlängningen

Ledberg segrade mot Lidköping i förlängningenLedberg segrade mot Lidköping i förlängningen

Ledberg utklassat av Örebro Innebandy borta - med 2-8

Ledberg utklassat av Örebro Innebandy borta - med 2-8Ledberg utklassat av Örebro Innebandy borta - med 2-8
13 januari 2024 15:03
Innebandy

Ledberg segrare hemma mot IBF Norrköping

Ledberg segrare hemma mot IBF NorrköpingLedberg segrare hemma mot IBF Norrköping
6 januari 2024 15:38
Innebandy

Tredje perioden avgörande när Ledberg föll mot Surahammar

Tredje perioden avgörande när Ledberg föll mot SurahammarTredje perioden avgörande när Ledberg föll mot Surahammar
16 december 2023 15:09
Innebandy

Linköping avgjorde i slutminuterna mot Ledberg

Linköping avgjorde i slutminuterna mot LedbergLinköping avgjorde i slutminuterna mot Ledberg
1 december 2023 21:35
Innebandy

Ledberg tappade matchen i tredje perioden mot Finspång

Ledberg tappade matchen i tredje perioden mot FinspångLedberg tappade matchen i tredje perioden mot Finspång

Sebastian Batshon femmålskytt i Ledbergs seger mot IBF Västerås

Sebastian Batshon femmålskytt i Ledbergs seger mot IBF VästeråsSebastian Batshon femmålskytt i Ledbergs seger mot IBF Västerås
21 oktober 2023 15:07
Innebandy

Storförlust för Ledberg hemma mot IBK Lidköping

Storförlust för Ledberg hemma mot IBK LidköpingStorförlust för Ledberg hemma mot IBK Lidköping

Förlust för Ledberg mot Örebro Innebandy med 5-9

Förlust för Ledberg mot Örebro Innebandy med 5-9Förlust för Ledberg mot Örebro Innebandy med 5-9
7 oktober 2023 15:08
Innebandy

Klar seger för Ledberg borta mot IBF Norrköping

Klar seger för Ledberg borta mot IBF NorrköpingKlar seger för Ledberg borta mot IBF Norrköping
30 september 2023 15:12
Innebandy

Ledberg släppte in fem mål i tredje perioden - föll stort mot Surahammar

Ledberg släppte in fem mål i tredje perioden - föll stort mot SurahammarLedberg släppte in fem mål i tredje perioden - föll stort mot Surahammar
24 september 2023 20:38