25 februari 2024 16:31
Innebandy

Oavgjort mellan IBF Linköping och Solfjäderstaden

Oavgjort mellan IBF Linköping och SolfjäderstadenOavgjort mellan IBF Linköping och Solfjäderstaden
18 februari 2024 19:05
Innebandy

Förlustsviten bruten för Solfjäderstaden

Förlustsviten bruten för SolfjäderstadenFörlustsviten bruten för Solfjäderstaden
11 februari 2024 15:03
Innebandy

Segersviten fortsätter för Nykvarn efter vinst mot Solfjäderstaden

Segersviten fortsätter för Nykvarn efter vinst mot SolfjäderstadenSegersviten fortsätter för Nykvarn efter vinst mot Solfjäderstaden
9 februari 2024 21:32
Innebandy

Solfjäderstaden föll - trots comeback mot FBC Katrineh U

Solfjäderstaden föll - trots comeback mot FBC Katrineh USolfjäderstaden föll - trots comeback mot FBC Katrineh U
3 februari 2024 18:37
Innebandy

Första segern för säsongen för Trosa Edanö

Första segern för säsongen för Trosa EdanöFörsta segern för säsongen för Trosa Edanö
27 januari 2024 19:02
Innebandy

Målfest när Nykvarn krossade Solfjäderstaden

Målfest när Nykvarn krossade SolfjäderstadenMålfest när Nykvarn krossade Solfjäderstaden
20 januari 2024 15:21
Innebandy

Onyx vann efter Matilda Lindströms dubbel

Onyx vann efter Matilda Lindströms dubbelOnyx vann efter Matilda Lindströms dubbel
14 januari 2024 19:59
Innebandy

Linköping IBK vann - och toppar tabellen

Linköping IBK vann - och toppar tabellenLinköping IBK vann - och toppar tabellen
15 december 2023 21:37
Innebandy

Linköping Universitets missräkning - släppte in tre mål i tredje perioden mot Solfjäderstaden

Linköping Universitets missräkning - släppte in tre mål i tredje perioden mot SolfjäderstadenLinköping Universitets missräkning - släppte in tre mål i tredje perioden mot Solfjäderstaden
23 november 2023 21:05
Innebandy

IBF Linköping förlorare efter förlängning mot Solfjäderstaden

IBF Linköping förlorare efter förlängning mot SolfjäderstadenIBF Linköping förlorare efter förlängning mot Solfjäderstaden

Seger med 5-2 för Solfjäderstaden mot FBC Katrineh U

Seger med 5-2 för Solfjäderstaden mot FBC Katrineh USeger med 5-2 för Solfjäderstaden mot FBC Katrineh U
5 november 2023 19:03
Innebandy

Solfjäderstaden kryssade hemma mot Trosa Edanö

Solfjäderstaden kryssade hemma mot Trosa EdanöSolfjäderstaden kryssade hemma mot Trosa Edanö

Linköping IBK utklassade Solfjäderstaden på hemmaplan

Linköping IBK utklassade Solfjäderstaden på hemmaplanLinköping IBK utklassade Solfjäderstaden på hemmaplan
8 oktober 2023 19:08
Innebandy

Linköping Universitet säkrade bonuspoängen på hemmaplan mot Solfjäderstaden

Linköping Universitet säkrade bonuspoängen på hemmaplan mot SolfjäderstadenLinköping Universitet säkrade bonuspoängen på hemmaplan mot Solfjäderstaden
26 februari 2023 12:48
Innebandy

Seger för Linköp IBK UU i toppmatchen mot Solfjäderstaden

Seger för Linköp IBK UU i toppmatchen mot SolfjäderstadenSeger för Linköp IBK UU i toppmatchen mot Solfjäderstaden
11 februari 2023 17:19
Innebandy

IBF Linköping föll hemma mot Solfjäderstaden

IBF Linköping föll hemma mot SolfjäderstadenIBF Linköping föll hemma mot Solfjäderstaden
29 januari 2023 16:05
Innebandy

Mantorp förlorade borta mot Solfjäderstaden

Mantorp förlorade borta mot SolfjäderstadenMantorp förlorade borta mot Solfjäderstaden
27 januari 2023 21:22
Innebandy

Segersviten sprack för IBF Linköping mot Solfjäderstaden

Segersviten sprack för IBF Linköping mot SolfjäderstadenSegersviten sprack för IBF Linköping mot Solfjäderstaden