\~Piratpartiet hoppas att vågorna efter The Pirate Bay-domen bär ända till Bryssel. Men alla piraterna själva är inte med på båten.

Fredrik Neij och Gottfrid Svartholm Warg är kärnan bakom Pirate Bay. Peter Sunde har fungerat som Pirate Bays talesman och alla tre har dömts av tingsrätten till ett års fängelse och att betala skadestånd på 30 miljoner kronor.\~Men inför EU-valet är de inte alls överens. Peter Sunde är djupt engagerad i upphovsrättsfrågor.

"Men hur konstigt det än kan låta, finns det saker som jag anser vara viktigare. Integration, integritet, jämställdhet, yttrandefrihet och miljö för att nämna några frågor som berör mig djupt", skriver Sunde på sin blogg.

Sunde satte nyligen ner foten och blev medlem i Miljöpartiet. Och han har redan förtidsröstat grönt.\~Fredrik Neij är den enda som kommer att rösta på valets uppstickare Piratpartiet.

Gottfrid Svartholm Warg bor för tillfället i Kambodja och har inte gått att nå. Och Fredrik Neij tror inte att Svartholm Warg kommer att rösta alls i EU-valet.