Resultaten finns i en ny undersökning som Novus Opinion har gjort på uppdrag av ett läkemedelsbolaget Pfizer. 2 112 män i åldrarna 20-80 år har fått svara på frågor om sex, hälsa och kvinnor.

Vanliga sexfantasier är sex utomhus, oralsex och sex med en arbetskollega. Annat som lockar är analsex, sexleksaker och sex med grannen. Men absolut vanligast är fantasier om sex med flera kvinnor samtidigt. Och männen listar rumpor och bröst som kvinnornas attraktivaste kroppsdelar.

Över en tredjedel menar att kvinnor är attraktiva oavsett ålder, och svaren beror till stor del på hur gamla l mannen är. Yngre män svarar i högre utsträckning något av alternativen 40-årsåldern till 50-årsåldern, medan varannan man över 51 år tycker att kvinnor är attraktiva oavsett ålder.

När männen får utse "Sveriges manligaste man" hamnar hockeylegenden Börje Salming i topp, tätt följd Magnus Samuelsson som en gång har titulerat sig som "världens starkaste man". Även skådespelarna Dolph Lundgren och Mikael Persbrandt tillhör toppskiktet.

Trygghet är egenskapen som rankas som allra manligast, enligt undersökningen där två av tre uppger att de tänker på sex minst en gång om dagen. Två procent säger att de har sex flera gånger per dag medan nio procent anger att de aldrig har sex.