Insändare Artiklarna i lördagens tidning 19/1 gällande nytt läge för simhallen vid Saab Arena, de 11 punkterna, argumenten för flytt var framtagna av personer inom branschen och som ser framtida utvecklingsmöjligheter. Ska bli intressant att följa utvecklingen.

Undertecknad har skrivit ett flertal artiklar under Debatt med liknande argument och det finns säkert ytterligare skäl för placeringen, till exempel skulle Stångån kunna användas som ett komplement för vattensport och energilösningen för projektet är högintressant.

Elias Aguirre kämpar på med att försöka stoppa flytten med motivering att simhallsbygget inte får försenas ytterligare, det skulle han tänkt på innan de flyttade på placering vid tillträdet samt orimliga arkitekttävlingar, det har varit minst två under perioden, vad har Kungsbergsskolan kostat?

I en artikel 2/1 klagade 15 företagsledare på lång väntan på detaljplaner. I den artikeln saknades Elias Aguirre som fram till och med 31/12 2018 har varit nämndordförande. Det har gått bra att ta ”första spadtaget” och lyfta fram ”att det aldrig tidigare har byggts så mycket sen vi kom till makten”, när ledtiderna för att få igång ett bygge är cirka 8 år.

Det är inte underligt att man blir trött på politiker. Hoppas det nya styret blir lite mer ödmjuka, det skulle de tjäna på.

Lars-Ove Gustavsson