Insändare Nyligen besökte jag Linköpings stadsfest som jag uppskattade väldigt mycket. Men jag har märkt att det är det enda evenemang som intresserar ungdomar i Linköping som är kostnadsfritt. Och då vill jag börja med att säga att jag tycker det finns alldeles för lite konserter och evenemang som intresserar unga i Linköping som är gratis.

Jag anser att det måste finnas mer evenemang och konserter som är kostnadsfria så att Linköping kan vara en kul plats för unga att vistas på. Då får ungdomar en meningsfull fritid och sannolikt minskar också skadegörelse inne i stan. Jag tror med största sannolikhet att det nu är någon som sitter och tänker att allt kan ju inte alltid vara anpassat för ungdomar. Men jo, då är mitt svar till dig att allt handlar verkligen inte om ungdomar, det handlar alldeles för lite om ungdomar här i vårt samhället, anser jag.

Jag hoppas nu på att fler tycker som jag och anser samma som mig så att det kommer bli en ändring på detta snart. Så att Linköping blir en roligare stad för alla!

Ingrid Olsson

8B