Ordet fritt Är det inte på sin plats att den styrande koalitionen (S-MP-L) ärligt redovisar motivet för att den nya simhallen byggs på Folkungavallen istället för på Stångebro sportfält och närheten till Stångån.

Ostlänken och nytt resecentrum kan väl inte vara motivet? Det är inte försvarbart att ekonomiskt handskas så med skattebetalarnas pengar. Det är väl ingen som vet om det räcker med några års stängning av badsjön, troligen 6–8 år är mer realistiskt. Vad vet man om hur och var en ny bäckfåra till Tinnerbäcken kommer att dras?

Är det rätt uppfattat att det kalkyleras med kostnader på upp till en och en halv miljard kronor? Men då ingår kanske parkeringsplatser för anställda och besökare till anläggningen. Vad tycker ni själva om att det i folkmun påstås vara ett monument över en tid? Vakna, Linköpingsbor! Det är mer än befogat med omröstning gällande placering av simhallen.

Hoppas naturligtvis på ärliga svar, inget politiskt svammel! Det är ni skyldiga mig och Correns läsare. Valet närmar sig!

Göran Carlsson