Insändare Planerar kommunen inte alls vägarbeten i Linköping? Jag är handikappad och beroende av bil för att ta mig till jobbet bland annat. I Linköpings innerstad har man nu vägarbeten på alla gator genom stan på samma gång! Från söder till norr: Klostergatan är uppgrävd, S:t Larsgatan har varit uppgrävd igen hela sommaren och häromdagen kunde man inte komma fram alls, Snickaregatan är uppgrävd, Hamngatan är uppgrävd och häromdagen var både Drottningbron och Braskens bro avstängda när jag behövde ta mig till Tannefors.

I Tannefors slutligen var också Nya Tanneforsvägen avstängd västerut!

Ska man sedan till Tornbyområdet så är det besvärligt på Industrigatan, och Södra Stånggatan varnas man för att välja. Nu stänger man också av Drottninggatan, som redan varit svår att köra under lång tid på grund av ombygget av parkeringshuset. Finns säkert fler arbeten jag missat, men alla förstår väl hur vansinnigt detta är.

Det skapar också mycket farliga situationer i trafiken, då ingen vet om vägen är uppgrävd runt nästa hörn och hur man får köra. Det är helt omöjligt att ens från dag till dag planera hur jag ska ta mig till jobbet. Finns det ingen ansvarig för samplanering inom kommunen?

Bilist