Trotsa dig ned i vikt

Morrn, morrn kära läsare! Tänkte höra hur vi har det med nyårslöftena. Jaså, inte det nä. Nåja, här kommer er räddare i nöden.

Linköping2012-01-19 10:11
Det här är en krönika. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Lchf, GI, Atkins, inget fett, allt fett, rätt sätt ... Smal blir man visst inte av något, men desto mer förvirrad.

Därför är jag glad och stolt över att i dag kunna presentera vad den allra senaste forskningen inom kostnadseffektiv viktminskning resulterat i. Nämligen 2-årsdieten.

Som vi alla vet är det ytterst få 2-åringar som är smällfeta och därför har barnläkare, radiologer, dietister och utslitna föräldrar i samarbete forskat fram denna lika enkla som geniala dagsmatsedel.

Och först med att presentera den är varken Läkartidningen, Dagens Medicin eller British Medical Journal utan - en smula otippat - Corren Bostad.

Frukost: Ett kokt ägg och en syltsmörgås. Ät två små bitar av ägget, släng resten. Ät en bit av mackan och smörj därefter med stora, kraftfulla rörelser in resten av sylten över din kropp.

Lunch: Fyra färgkritor av valfritt märke och kulör, en handfull chips och tre munnar av ett glas mjölk. (Häll ut resten på golvet).

Middag: Ett kex, två mynt och en dammråtta som du hittar under soffan.

Kvällsmat: Gör i ordning en ostsmörgås som du kastar på golvet. Drick 68 fulla munnar av ditt badvatten.

Kompletterande motion: Dieten blir mer effektiv med anpassad motion.

Lägg dig på golvet i ett köpcenter och vrid kroppen runt samtidigt som du skriker för full hals för att öka lungkapaciteten. När mannen från Securitas kastar ut dig gör du kraftigt motstånd.

Gå aldrig! Spring överallt och hoppa till lite spontant och planlöst emellanåt.

Ramla ofta och regelbundet. Att resa sig upp stärker musklerna.

Skrik sätter fin fart på förbränningen. Gör det under alla motionsövningar.

Be om en samarbetspartner vid på- och avklädning. Gör med alla krafter motstånd. Var inte nöjd med ett ombyte. Kräv att få byta kläder minst tre gånger dagligen.

Ok, då kör vi gott folk!

Läs mer om