– VI har precis visat filmen här. Nu försöker vi summera läget och njuta lite av att det är klart. Ett jättebra sammanhang för oss. Första gången den visas utanför Sverige så det är en häftig känsla.

Hur var reaktionerna hos publiken?

– Det var väldigt speciellt att få visa den. Det var väldigt nervöst och vi var osäkra på intresset men det var knökfullt och full salong. Amerikaner är väldigt bra på att visa vad de känner. När det var kul var det mycket skratt och när det gick bra för nån karaktär stod folk upp och jublade. De bejakar väldigt mycket. Nyss kom också festivalgeneralen förbi också och sa att det var den bästa film han hade sett här på flera år och det känns ju väldigt roligt att höra

Artikelbild

| Olle Tholen och övriga Crazy Pictures-gänget har precis premiärvisat ”Den Blomstertid nu kommer” i USA.

Branschkontakterna som lockar också antar jag?

– Det är lite byråkrati. Den måste ha en internationell premiär och nu har vi haft det. Det har branschen koll på även om inte alla är här just idag. Det här är början på våra internationella kontakter på riktigt.

Vad händer nu? Läggdags eller party?

– Nu är det party några timmar, sen imorgon åker vi till Los Angeles där vi ska vara i fem dagar. Vi ska ha möten med folk, vi ska träffa Netflix och några andra spännande bolag och prata framtid. Sen ska vi ha lite roligt också, snacka ihop oss och spåna lite idéer tillsammans.