Stråkastarljuset från Mello har visserligen slocknat, men för 16-åringen, som gjorde sitt första scenframträdande nyligen i Tokarpsskolans matsal, har musikresan bara startat.

– Just nu känns det ganska tomt, det har hänt så mycket de senaste veckorna. Nu är jag tillbaka i skolan och allt är nästan som vanligt igen, med många nationella prov, säger Bishara.

Hans artistresa började när musikläraren på en lektion sa: "Vad grym du är."

Bishara satt och härmade instrument med bara rösten, det kallas att beatboxa.

"Jag kan sjunga också", sa han då.

Läraren uppskattade vad han hörde och föreslog att Bishara skulle uppträda på skolan.

– Han fick tjata på mig innan jag bestämde mig. Jag var så nervös, det bara rullade in folk i matsalen. Kompisarna filmade och jag bara körde på till slut. Det gick bra och filmen funkade fint.

Bara det första videoklippet, från debutuppträdandet, gav 30 000 följare på Instagram. Fler blev det efterhand som han postade nya musikklipp. Många av dessa följare tipsade förra Idoljurymedlemmen Laila Bagge om Bisharas musikkunnande.

– Laila skrev till mig på Instagram och jag fick hennes nummer. Vi pratade och hon ville hjälpa mig på rätt väg i musiken. Hon är väldigt stolt över mig nu, det är kul att höra.

Nu är Bishara inne i slutspurten av grundskolan, alltså årskurs nio. Efter sommarlovet blir det ekonomistudier på gymnasiet.

– Jag tänker fortsätta göra musik, det är 100 procent säkert. Men nu ska jag göra klart skolan.