Den börjar närma sig premiär för Den blomstertid nu kommer, en av Filmsveriges stora sommarsatsningar.

Filmkollektivet Crazy Pictures i Norrköping avslöjar nu att den stora galapremiären kommer att bli just i Norrköping. 18 juni rullas röda mattan ut på Filmstaden i Norrköping för 700 specialinbjudna gäster. Två dagar, 20 juni, senare blir det premiär på Rigoletto i Stockholm.

– Det här i Norrköping vi finns och i Norrköping vi började så det känns helt rätt att lägga den stora galapremiären på hemmaplan. Det klassiska är ju annars att bjuda in etablissemanget till Rigoletto i Stockholm men nu får de komma till oss istället, säger Olle Tholen, producent hos Crazy Pictures.

Artikelbild

Christoffer Nordenrot i Crazy Pictures spelar huvudrollen och har skrivit manus till storsatsningen "Den blomstertid nu kommer". 18 juni är det stor galapremiär i Norrköping med 700 specialinbjudna gäster.

18.30 visas filmen för inbjudna i Filmstadens samtliga salonger. Klockan 21.00 är det ännu en exklusiv visning dit allmänheten har möjlighet att boka biljetter. Efter filmen blir det också stort filmmingel på den officiella efterfesten på Arbis.

Som första mediehus kan vi nu exklusivt visa det första längre smakprovet från filmen. Du ser den här på vår sajt.

– Vi har haft en kortare trailer förut men det här är den riktiga trailern. Den kommer att rulla på biograferna nu, säger Olle Tholen

"Den blomstertid nu kommer" är en dramathriller där Sverige utsätts för ett mystiskt angrepp men där vi också får följa en trasslig familjerelation där allt ställs på sin spets på grund av det som händer i kölvattnet på angreppet. Filmen har redan innan den var färdig sålts till över tio länder.