Motalabandets nya låt släpptes i slutet av januari 2017 och har vid dags dato spelats drygt 25 000 gånger på Spotify. Nu har den nya singeln dessutom tagit en plats på spellistan "Viral 50 i Sverige" där Spotify samlar de låtar som har delats flitigast på sociala medier under veckan som gått.

– Det är ju jättestort, skitskoj. Det är ju ett jättebra skyltfönster. Som jag har förstått är det ju ganska många som prenumererar på den här listan, säger bandets trummis Thomas "Massi" Schön.

Listan uppdateras dagligen och under onsdagen hade låten intagit en 20:e plats, före bland annat DJ-stjärnorna Axwell & Ingrosso och Melodifestivalsaktuella Roger Pontare.

Artikelbild

| Nöjd. Thomas "Massi" Schön är trummis i bandet.

– Det måste vara ganska ovanligt att ett så här litet band som vi får vara med på en sån här lista. Vi är ju bara ett deltidsband och alla har ju "vanliga" jobb vid sidan av, säger Thomas "Massi" Schön och fortsätter.

– Men flera branschkunniga personer, bland annat en av våra låtskrivare, sa att den här låten skulle kunna bli en hit. Vilket den blev, kan man ju säga. Den har stuckit iväg ordentligt i antalet streamningar på bara några veckor.