Men egentligen är de ännu fler, sammanlagt 146 dansare finns med i föreställningarna som balettföreningen visar. Från 7-åringarna i barnverksamheten och upp till de 20 dansarna i den ”förprofessionella” ensemblen.
– Jag är lite orolig för betygen för några av dansarna. Jag har plockat dem från skolan en hel del på grund av föreställningen, säger Marlene Jacobsson, koreograf och drivande kraft bakom föreningen.
– Men jag har ett bra samarbete med deras lärare, lägger hon till.
Marlene Jacobsson började arbetet med "Törnrosa" i våras. Först kortade hon ner Peter Tjajkovskijs musik från tre timmar till 70 minuter, för att få ett mer hanterligt format. När det gäller koreografin har hon behållit många av de klassiska komponenterna.
– Jag skulle säga att hälften är originalkoreografi, som görs av dansarna i ensemblen, medan den andra halvan är mer folklig och anpassad för barnen, säger Marlene Jacobsson.
För Hanna Berglund, som spelar Aurora/Törnrosa, och Gustav Udd, prinsen, är det en föreställning som ställer stora krav.
– Inte minst är det jobbigt konditionsmässigt, det är ett konstant tempo när man är inne på scenen, säger Hanna Berglund.
De menar att det handlar om att först lära sig tekniken, för att sedan, när den sitter, "släppa" den och koncentrera sig på det sceniska.
– Man får försöka slappna av, använda sin energi på rätt sätt, och tänka på sitt uttryck, säger Gustav Udd.
Som stöd har de haft komikern Ben Kersley, som hjälpt dem att hitta fram till sina respektive karaktärer.
– Han har fått oss att fundera över vad rollfiguren känner och tänker, vem personen är, säger Hanna Berglund.
Så här inför premiären är det långa dagar med repetitioner. Det är tufft för kroppen, särskilt för den som går på tåspetsarna.
– Ibland är man kanske inte riktigt så uppvärmd som man borde och det sliter. Tårna ”dör” först, säger hon.
Men det finns sätt att få krafterna tillbaka.
– Sova, ta varma bad och äta, det är det bästa, säger Gustav Udd.
Marlene Jacobsson har en tydlig dröm om att den stora satsningen med ”Törnrosa” ska leda till en stabilare grund för balett i Linköping.
– Jag hoppas att föreställningen ska hjälpa till att bygga upp balettpublik, och att det i förlängningen leder till att vi kan bilda ett regionalt danskompani med fyra halvtidsanställda dansare. Det behövs för att verksamheten ska bli stabil, säger hon.