Årets humorpodd kommer till Saab arena

Tabita och Gulletussan. Det är bara några av de karaktärer Linköpingspubliken kommer att möta när Mia Skäringer och Hampus Nessvold tar sin podd ut på liveturné.

"Mia och Hampus. Den övermogna och den omogna. Ditt mörker i ljuset och ljus i mörkret. Med hybris, självhat och alltid i ett rop på hjälp." Så beskriver duon sin populära podd.

"Mia och Hampus. Den övermogna och den omogna. Ditt mörker i ljuset och ljus i mörkret. Med hybris, självhat och alltid i ett rop på hjälp." Så beskriver duon sin populära podd.

Foto: Mikael Kenta

Linköping2023-11-16 21:00

"Skäringer och Nessvold" vann priset "Årets humorpodd 2023" tidigare i höst. Nu kommer den populära duon till Linköping med showen "Just idag mår vi bra" och har i princip sålt ut Saab arena. 

Showen beskrivs som "en humorshow med all dårskap du kan önska dig av dessa två". Publiken kommer bjudas på sång och dans av Mia Skäringer och Hampus Nessvold men även från välkända karaktärer som Tabita, Terese, Gulletussan, Gunnar och Ann-Marie.

undefined
Flera välkända karaktärer kommer att dyka upp i showen som gör nedslag i sex arenor runt om i landet under hösten.

Linköping är en av sex arenor som får besök av den populära duon:

– Att intresset för Mia Skäringer är stort i Linköping vet vi sedan 2019 då hon sålde ut inte mindre än fyra föreställningar i Saab arena. Och kombon med Hampus Nessvold lär bli ytterligare en publiksuccé, säger Anders Thorén, evenemangsansvarig på Visit Linköping & Co.

Mia Skäringer slog igenom i "Solsidan" som nu är aktuell med ytterligare en säsong på TV4. Hon har slagit publikrekord flera gånger med shower som "Dyngkåt och hur helig som helst" och "No more fucks to give". Den sistnämnda sågs av fler än 300 000 besökare. 

Hampus Nessvold är 26-åringen som slog igenom i humorserien "Trevlig helg" på SVT i karaktärer som den Kristallen-nominerade kassörskan "Terese". Just nu är han även aktuell i pjäsen "Peter Pan går åt helvete". 

"Just idag mår vi bra" kommer till Saab arena fredag den 17 november. 

Karta: Saab Arena
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!