Under lördagens show på Cloetta Center var det kvinnorna som stod i fokus. Det var en kväll med öronbedövande jubel, armbågande kvinnor och en dansande publik. Det märktes väl att det var kvinnornas kväll - och det kunde ingen ta ifrån dem.

Ladies night bjöd på mer än show, innan showtime var det mingel, karaoke och reklammontrar på plats. Bland annat ett sängföretag, med en ung karl i sängen, som kvinnorna fick provligga - ja, sängen alltså. Överhört från äldre kvinna i kort kjol "Skit i sängen, det är karln jag vill ha".

Artisterna hann under lördagskvällen dra alla klyschor om kvinnor och män, till kvinnornas fördel såklart, och visst gick det hem.

Artikelbild

| Ladies Night Magnus Uggla

Den som stod för bästa showen? Definitivt Magnus Uggla. En charmerande publikmagnet som vet hur man får igång publik. Om han lever på gamla meriter? Självklart. Om det funkar? Absolut.

Uggla stod också för bästa mellanakterna, som då han lärde Hasse Brontén om vad kvinnor vill ha, summering - vi vet inte. Han framförde också Liza Minellis "Mein herr" med en mycket underhållande text till. Och kvällens minus?

Uggla i kortkort paljettklänning, tyvärr blir det mer jobbigt än roligt. Andreas Johnsson var också en besvikelse, kanske för lite scentid och för lite deltagande i mellanakterna. Han bjöd helt enkelt för lite på sig själv.

Martin Stenmarck, vår sexige familjefader, sjöng till ett nedsläckt Cloetta Center sin radiohit "Jag kommer inte hem ikväll". Samtidigt rullande bilder av hans barn på stora montrar och publiken fyllde i var mening i texten. Stenmarck drog ett hjärter ett i kvinnocharmering.

Kvällens mest öronbedövande? Hasse Brontén, strippandes i polisuniform, samtidigt som han sjöng "Im sexy and i know It".

Det var 90 minuters östrogenexplosion från de 4 500 kvinnorna som såg på showen. Skönsång, sexskämt och naket av folkkära manliga artister. Är det vad kvinnor vill ha? av jublet att döma - ja.