Info om kundklubb MERA

Mera är den mest förmånliga av våra två kundklubbar. Här finns alla våra aktuella erbjudanden, varav de allra flesta är speciellt utvalda för dig som är prenumerant.  

Mera ingår för dig som har en aktiv prenumeration hos oss (gäller ej företag) och ingår även för övriga familjemedlemmar (max fem) som bor i det prenumererande hushållet.

Kundklubb Mera hittar du på www.corren.se/mera eller under fliken Mera förmåner på denna sida.

Har ni frågor om erbjudanden mejla till prenumeration@corren.se

 

ALLA FÖRMÅNER INGÅR

Mera är alltid fylld med mängder av utvalda erbjudande för dig som är prenumerant. Om du ofta tar del av erbjudanden är chanserna goda att du sparar in hela prenumerationsavgiften på ett år.

Som prenumerant har du även tillgång följande förmåner och tjänster, exempelvis
- e-tidningen
- rabatter på Lokus köp- och sälj
- halva priset på familjeannonser
- alla våra digitala nyheter på sajten inklusive PLUS-material
- bokklubben, hotellerbjudanden och tävlingar

OBS! Som prenumerant hittar du inget nytt under fliken Förmåner, utan välj alltid att utnyttja dina erbjudanden i Mera.  Då vet du att du får det bästa aktuella erbjudandena.

LOGGA IN
För att att få mer info om och komma åt dina erbjudanden behöver du vara inloggad på ditt digitala användarkonto hos oss. Du loggar in med din mejladress/ditt mobilnummer som användarnamn och det personliga lösenord du valde när du skapade ditt konto.

Saknar du ett användarkonto? -skapa ett här.
Välj ”Jag är prenumerant” och följ anvisningarna.

Du hittar uppgifterna (prenumerationsnummer och engångslösenord) för att koppla din prenumeration på din senaste faktura. Har du ingen faktura klickar du på knappen "saknar uppgifter" när du ombeds skriva in ditt prenumerationsnummer och engångslösenord.

Har du ett användarkonto och en prenumeration, men ändå inte kommer åt kundklubb Mera beror det ofta på att du inte har kopplat din prenumeration till ditt användarkonto.
Det kan du göra här! 


LÅT HELA FAMILJEN TA DEL AV MERA
Mera, e-tidningen och övriga förmåner ingår för alla i det prenumeranter hushållet. Du som har prenumerationen kopplad till ditt konto kan bjuda in upp till 5 familjemedlemmar, som bor på samma adress som du. Bjud in under ”Mina sidor”.