Statlig raskontroll. Införande av dödsstraff. Sänkt skatt för "genetiskt friska familjer".
Detta, bland annat, skulle den nynazistiska rörelsen Nationalsocialistisk front, NSF, vilja införa om de fick makten i Sverige.
I dag publicerar Corren en granskning av NSF, med anledning av att några av dess anhängare planerar att demonstrera i Linköping på lördag.
För sunt tänkande människor är det svårt att förstå hur nazisternas vulgära, rasistiska och antisemitiska budskap fortfarande kan attrahera nya sympatisörer. I dag -- med all den kunskap som finns om andra världskriget och nazismens fasansfulla konsekvenser -- borde det vara en omöjlighet att hylla nazistiska ledare eller att förneka Förintelsen.
Men historiens lärdomar har inte nått fram. Det bildas fortfarande nya nazistiska organisationer. Och de som existerar arbetar aktivt för att värva fler -- gärna unga -- medlemmar.
Enligt den ideella stiftelsen Expo, som har kartlagt NSF i Östergötland för Correns räkning, har rörelsen 30--50 medlemmar här i länet -- och deras medlemstal ser ut att öka.
Under 90-talet fick den växande nynazismen stor uppmärksamhet i medierna. Nu har nazisterna närmast hamnat i något slags medieskugga.
Men det är ett misstag att tro att de nazistiska rörelserna helt har slutat att existera. I själva verket pågår det en hel del aktiviteter runt om i landet. Nynazisternas hatiska budskap sprids via demonstrationer, flygblad och ett otal internetsajter.
Vissa tankegångar återkommer ständigt: rasismen, demokratiföraktet, behovet av "upprättelse". Det propageras också för höga straff -- vilket är ironiskt, med tanke på att många aktiva nynazister också finns i brottsregistret.
Det är kanske svårt att tro att någon av de öppet nynazistiska rörelserna skulle kunna få ett reellt politiskt inflytande. Men samtidigt har andra, mer polerade, populistiska och rasistiska partier vunnit mark i politiken.
Och när intoleransen breder ut sig, hotas friheten.
Enligt Brottsförebyggande rådet anmäldes omkring 3 900 hatbrott mot invandrare och homosexuella i Sverige år 2003. Cirka 40 procent av dessa brott hade anknytning till vit makt-miljön.
Hur bör man då komma åt nynazismen?
Svårast av allt är kanske att förklara vad det är som får så många människor -- oftast unga män -- att vända sin dåliga självkänsla och sitt hat utåt, mot inbillade fiender. Tyvärr finns det ju liknande tendenser på andra håll i samhället, i olika extrema organisationer.
Att bekämpa nynazismen kräver en mångfald av lösningar -- och det kommer att ta tid.
Men det finns saker att göra redan i dag.
Corren kan i dag rapportera att polisen i Östergötland har påbörjat en kartläggning av NSF i Östergötland. Det är bra -- kunskaper är grunden för att förstå och motarbeta rörelsen.
Samtidigt måste andra motkrafter -- till exempel organisationen Exit, som hjälper nynazister att återanpassa sig till samhället -- få stöd, så att så många som möjligt kan ta sig ur de nazistiska rörelserna. För även i kampen mot nazismen gäller det att behålla hoppet om människan.