Det är Centrumkyrkan, Svenska kyrkan och Folkets hus som ordnar konsert med sångaren och pianisten Per-Erik Hallin och gitarristen Bengt Johansson.

13 lokala företag har tillsammans skänkt 40 000 kr vilket gör att konserten är helt finansierad på förhand. Alla biljettintäkter går till Evangeliska frikyrkans kamp mot människohandel och trafficking i Asien.

Per-Erik Hallin har bland annat kompat Elvis och dennes bakgrundsvokalgrupp Voice på 70-talet. Han har även spelat med och en rad svenska storheter som Magnus Uggla, Carola och Ted Gärdestad. Mest aktiv har han varit som studiomusiker, i synnerhet på den kristna musikscenen. Han har även två gånger deltagit i Melodifestivalen på 80-talet med egen låt.

Gitarristen och sångaren Bengt Johansson har släppt ett 20-tal plattor och turnerat i många år i Sverige och övriga Norden.

Evangeliska Frikyrkans har projekt i Nepal och Kambodja och fokuserar på förebyggande arbete mot könshandel och sexindustri. Man försöker ställa krav på makthavare och myndigheter i dessa frågor.