Den förste september i år stoppade Boråspolisen en vinglig trafikant i Bollebygds kommun, Västra Götaland. Föraren visade sig vara en 42-årig Hells Angels-topp från Norrköping.

42-åringen ska enligt polisen vara en av Hells Angel Norrköpings mest inflytelserika ledare skriver GT. Han ska ha ett så kallat "Segeant at arms"-märke på västen vilket innebär att han är klubbens säkerhetsansvarige, vilket är en av de tyngsta posterna.

42-åringen dömdes 2012 för det uppmärksammade mordet på High Chaparral i Småland där en småbarnspappa blev knivhuggen till döds. Han friades dock i hovrätten då det inte kunde ställas bortom rimligt tvivel att han var skyldig. 42-åringen har ett "Filthy few"-märke enligt GT vilket symboliserar att man dödat för klubbens räkning.

Hells Angels-ledaren finns med i belastningsregistret 34 gånger och nu senast gäller det rattfylleri och olovlig körning, då han ska ha saknat körkort.

"...har kört personbil efter att ha använt alprazolam, diazepam, kokain och hasch- eller cannabispreparat, som är narkotika, i sådan mängd att det under eller efter färden har funnits narkotika kvar i hans blod", skriver åklagaren i sin stämningsansökan mot mannen, enligt GT.