â Starten har varit vĂ€ldigt bra. Vi har kĂ€nt och kĂ€nner oss vĂ€ldigt vĂ€lkomna, sĂ€ger Sofie Didi, som tillsammans med Anna-Lena Monell drivit Horns CafĂ© sedan april i Ă„r.
Trots en pandemi med restriktioner menar hon att "responsen varit enorm", nÄgot som varken hon eller Monell förvÀntat sig.
â Vi har en stor uteservering och dĂ„ funkar det ju bra att anpassa sig efter restriktionerna, konstaterar Monell och Didi tillĂ€gger:
â Men restaurangbranschen har drabbats hĂ„rt och det Ă€r lite vĂ„gat av oss att satsa sĂ„ hĂ€r, men jag kan faktiskt inte sĂ€ga att pandemin eller restriktionerna har varit ett speciellt stort bekymmer.
Hur har det sett ut inkomstmÀssigt för er?
â Det Ă€r nog för tidigt att sĂ€ga nĂ„got om det. Det första Ă„ret har man ju en hel del investeringar som ska göras, sĂ€ger Didi.
Men omsÀttningsmÀssigt vill hon ÀndÄ pÄstÄ att sommaren gick över förvÀntan.
â Att sommaren blev sĂ„ bra Ă€r ett stort plus. Sedan fĂ„r vi se, vi kĂ€nner oss fortfarande för, fortsĂ€tter hon.
Vad har ni för tankar och planer?
â Efter vĂ„r första sommar har vi lite tankar och idĂ©er om Ă€ndringar, sĂ€ger Monell.
Men Àn finns inga spikade planer. DÀremot fortgÄr diskussionerna kring förbÀttringar och förÀndringar stÀndigt. Det bekrÀftar Monell.
â Vi har massor av tankar och Ă„terkommande event hela tiden. Vad kan vi göra för att locka folk till Horn? Det finns ju sĂ„ mĂ„nga stĂ€llen att Ă„ka till just pĂ„ sommaren, sĂ„ det gĂ€ller ju att hitta en nisch som gör att folk vĂ€ljer Horn.