I Simons panna: Grillad biff

På Simons grill i Berg ligger mör biff och härliga grönsaker.

Foto:

I SIMONS PANNA2011-10-04 14:45

Grillad hängmörad biff och grönsaker

4 personer

4 skivor biff a 250 gram
1 st aubergine
1 st zuccini
2 st paprika
2 klyftor vitlök
150 g smör
timjan
olivolja

Låt  köttet ligga i rumstemperatur ca 30 min innan grillning.

Börja grilla köttet ca 1,5 min på varje sida .
Vila köttet och skär skivor av grönsakerna och gnid in med salt och peppar.
Grilla grönsakerna medans köttet vilar.
Blanda tempererat smör med hackad vitlök och timjan.
Kolla innertemperaturen på köttet , bör hålla ca 55 grader för medium stekt.
Dela ner dom grillade grönsakerna och servera till köttet och vitlöksmöret.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!