I Simons panna: Grillat surdegsbröd med covré

Kocken Simon Laiti gör en varm ostmacka av det tjusigare slaget.

Foto: Fotograf saknas!

I SIMONS PANNA2011-08-21 17:19

Grillad covré på surdeg med salllad och lagrad balsamico
 
 
8 st cm skivor covré (alt chevré)
4 st skivor surdeg, gärna råg 
1 huvud plocksallad 
1 st rödlök 
1/2 gurka 
1 ask minitomater 
valfria nötter tex mandel , pistage , valnötter 
 
Skär en skiva surdegsbröd och lägg på osten
Hacka nötter och strö på 
Grilla i grill med locket på så du får ugnseffekten 
Skölj salladen och skala löken 
Finstrimla löken, hacka gurkan och dela tomaterna och vänd med salladen, ringla lagrad balsamico
över

(covré är en getostliknande ost gjord av komjölk)

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!