– Nej, det är andra gången som han lämnade återbud. Han skulle varit här i maj, men var då knäskadad och nu var han skadad igen. Tanken var att han skulle varit med i vår match under eftermiddagen mot Malmens FF, men så blev det inte. Jag är mycket besviken att han inte kom. Vi hade planerat in den här familjedagen i samband med att han skulle locka lite extra besökare. Nu kommer vi att gå back runt 30 000 kronor på den här dagen, då vi har tagit eventfolk, säger Kisa BK:s ordförande Thomas Blixt.

Under dagen fanns det flera hoppborgar på plats. Det sköts straffsparkar för både små och lite äldre lirare med Martin Leek som burväktare. Sumobrottningen i stora dräkter var ett populärt inslag, det var även bubble ball och fiskdammen. En av de lyckliga som fick napp på spöet var Elvira Boustedt:

– Det var en bra fångst, en godispåse, sa hon glatt.

Artikelbild

| Kisa BK:s ordförande Thomas Blixt var besviken på att fotbollsprofilen Bojan Djordjic inte kom.

Emil Källdoff visade prov på sina konster när det gäller fotbollsfreestyle.

– Jag såg en kille på internet för elva år sedan som höll på med bollkonster och det var då jag började. Det är riktigt kul och det går ut på att hålla bollen i luften hela tiden. Det finns matcher fotbollsfreestyle och då tävlar man en mot en i tre minutersmatcher, säger Emil Källdoff som har vinnit en och en annan seger.

– Det har blivet några SM-vinster och en gång som Skandinavisk mästare. Bäst i VM gick det i Tjecken 2016, då jag kom trea, säger Emil Källdoff.