Denna vindstilla sommarkväll passade många på att ta sig till Hornåbergs camping där Kalle Sellbrink underhöll och buffébordet var väl uppdukat av massa läckerheter.

– Vi åker hit ibland, senast i fredags. De har så god mat och en härlig miljö att sitta och njuta av, berättar ett gästande par från Gullringen.

Maten fick godkännt även denna gång. Ägarduon till campingen, Anna-Lena Monell och Sofie Didi hade tillsammans med personalen ett rikt utbud av tacos, hamburgartallrik, chicken mango chutney, pizzaslice, kycklingklubbor med mera. Det fanns något för alla. De som inte ville ta del av buffén köpte fika eller glass.

Artikelbild

| Publiken njöt i den stillsamma miljön.

– För oss blev det en lite annorlunda start i år, då det blev sommar på en gång. Fast vi har haft en bra sommar så här långt och det är även bra beläggning på campingen, berättar Anna-Lena Monell, en av ägarna.

– Nytt för i år är en flotte som finns för uthyrning. Den rymmer 12–15 personer och drivs av elmotor. Ett härligt sätt för större sällskap att ta sig fram genom Stångån. Vi har även skapat en bättre insyn till området genom att ta ner några träd runt campingen, avslutar Monell.

Kalle Sellbrink som är trubadur och kvällens underhållare hade nu tagit plats på scenen. Han bjöd på en blandad repertoar med välkända låtar av mer stillsamt snitt, något som passade denna miljö en sådan kväll.

Som alla liknande arrangemang så är det sociala lika viktigt och uppskattat som den goda maten, och under kvällen så var det många som sken upp då de träffade bekanta och vänner de inte sett på ett tag.