– Det är alltid en utmaning med alla saker som ska bli klara innan öppning, med överlåtelser och så där. Men allt välkomnande vi fått har underlättat, säger Diyar Rabie, 31, som just har tagit över och nyöppnat Massimo på Sparregatan vid Bantorget i Vasastaden.
Restaurangen kommer att bygga vidare på de tidigare ägarnas koncept. De anställda jobbar kvar och pizzan står fortsatt i fokus.
– Vår starka sida är pizza, säger Diyar Rabie.
När restaurangen öppnade för första gången 2018 (då under namnet Only by Zana) talade dåvarande ägare Zana Aziz om att inte "vara låst till bara pizza". Och så tänker även den nya regimen som kommer att ha annat än pizza på menyn.
– Nu har vi även en á la carte-meny med pastarätter, oxfilé och fisk, säger Diyar Rabie.
En stor förändring är ett kommande alkoholtillstånd, som restaurangen inte haft fram till nu.
– Vi tror det kommer att göra att vi får in fler och större sällskap, när de kan sitta i matsalen och njuta av ett glas vin till maten.
Massimo är första restaurangen Diyar äger, men familjen har varit verksam i restaurangbranschen i över 20 år. Hans pappa, som nu går in som kock, har tidigare varit restaurangägare, medan Diyar själv har kontakter och råvarukännedom från sin tid som restauranggrossist.
– Vi har alltid trott på god mat och service, speciellt nu i tuffa tider behövs det lilla extra, säger Diyar.