Det är företaget Onlinepizza som delar ut utmärkelsen, baserat på omdömen från kunderna, leveranstid och andelen kunder som återkommer.
Vad är hemligheten, Gilan?
– Kundbemötandet, kanske. Jag vill leverera så många pizzor som möjligt själv för att lära känna kunderna. Jag är väldigt öppen och gillar att träffa folk.
– Färska och bra ingredienser är förstås också jätteviktigt. Jag lägger hellre 80 spänn på ingredienserna till en pizza och får en nöjd kund, än 40 och får två kunder som inte är så nöjda.
Sedan Gilan tog över Bari för ett och ett halvt år sedan har omsättningen ökat med 15–20 procent. Pizzerian på Sparvgatan i Barhäll drivs som ett familjeföretag där Gilans pappa, bror och svåger också arbetar.
– Det är nog en del av hemligheten. I en familj jobbar alla för varandra och för att allt ska bli bättre. Vi skämtar och skrattar mycket på jobbet och då jobbar man bättre, säger Gilan.
När Gilan själv äter pizza blir det oftast kebabpizza, med extra stark sås. På kundernas topplista ligger bland annat Vesuvio, kebabpizza och Hawaii.
– Men allra mest populärt är faktiskt att komponera sin egen pizza. Många vill ha tillval som olika såser eller pommes frites på sin pizza.
Den som vill testa Sveriges allra bästa pizzeria, enligt den här undersökningen, får bege sig till pizzeria Venedig i Borlänge. Undersökningen omfattar bara de 1 400 företag som är anslutna till Onlinepizza.