Det händer mycket på kort tid i den lilla lokalen på Storgatan 54 i Linköping.
För knappt ett år sedan öppnades här en mindre restaurang där innehavaren specialiserade sig på klassisk fish and chips.
Nu har den verksamheten upphört och istället flyttar Rimo Rafique in med ett helt annat innehåll.
– Det blir hamburgare med nötkött från en lokal producent. Jag kommer också att ha pasta, vegetariskt och veganskt på menyn. Till lunch kommer jag även servera svensk husmanskost, berättar Rafique som de senaste åtta åren arbetat som kökschef och kock på ett flertal restauranger i Linköping.
Just nu pågår en omfattande renovering av lokalen.
– Köket är i bra skick. I övrigt blir det mesta nytt, säger Rimo som hoppas kunna öppna kring månadsskiftet november-december.
Krogens namn blir "Grillers" och att flera restauranger i Linköping erbjuder en snarlik meny är inget som skrämmer.
– Jag vet att konkurrensen är tuff på det här området, men jag är beredd att satsa allt jag har. Mitt starkaste vapen är kvalité. Maten kommer att lagas från grunden med bra råvaror.
Till att börja med kommer "Grillers" att ha öppet för lunch under veckans vardagar, med kvällsöppet för middagar fram till klockan åtta.
– Jag tänker även söka rättigheter för öl och vin och hoppas kunna köra en helgmeny på lördagarna. Söndagarna kommer jag att hålla stängt.
Ägaren till den tidigare restaurangen, Saman Ismail, uppger att rörelsen gick bra, men att han ganska snart upplevde att lokalen var för liten.
– Jag hade många kunder, men det blev för trångt. Därför avvecklade jag. Min plan är att försöka hitta något större och fortsätta med fish and chips.