Han tog över lokalerna i början av mars.
Efter viss renovering med bland annat målningsarbete och golvläggning var det dags att öppna.
– 11 maj. Det var ganska mycket att göra innan jag kunde köra igång, säger 34-årige Maju Rulltall som föddes i Senegal men som flyttade med familjen till Spanien när han var sex.
Efter utbildning till kock och konditor i Barcelona valde Maju att pröva lyckan i Sverige.
Nu, efter sex år i det nya landet, varav de fem senaste i Linköping, är han i färd med att bygga upp något nytt och något eget.
– Jag har alltid drömt om det här, säger han och visar runt i den lilla delen av huskroppen, i hörnet av Hunnebergsgatan och Vallgatan, som tidigare rymde Ingeborgs bageri och därefter Felicias kakeri.
Läs mer: Ingeborgs bageri till salu
Läs mer: Hon tar över klassiskt bageri
Här finns en ugn, ett bakbord, en kavlingsmaskin plus en del annat som krävs för att driva rörelsen.
I butiksdelen möts kunderna av en försäljningsdisk som Maju Rulltall fyllt med sådant han bakat tidigare på morgonen.
Tårtor, bakelser och olika sorters matbröd ingår i sortimentet.
Förutom det egna stället på Hunnebergsgatan, som även erbjuder catering, arbetar också Maju som kock på en krog i Vasastan.
– Hur jag hinner med? Inga problem. Jag jobbar mellan 14 och 16 timmar per dag och sover resten av dygnet. Det handlar om att kämpa om man vill komma någonstans, säger han och skrattar.