Nästa vecka öppnar 32-årige Sitao Chen dörren till det som tidigare var restaurang Jade, i hörnet av Bielkegatan och Sankt Larsgatan, där man serverade mat från Asiens olika hörn.
Nu – med nytt namn och delvis ny meny.
– Vi kommer att fokusera på varmrätter från Kina, mitt hemland, säger Sitao Chen som klivit in i satsningen som delägare tillsammans med sin mamma och pappa.
Det är en gammal dröm som går i uppfyllelse, berättar han.
– Jag har varit i branschen som anställd i flera år och länge längtat efter att kunna starta något eget. Nu gör jag det tillsammans med mina föräldrar och det känns jättebra.
Sitao Chen lämnade Kina 2003 för att flytta till Sverige där hans mamma redan fanns och en av anledningarna var att pröva lyckan i ett nytt land.
– Jag var ung och var sugen på att få uppleva något nytt. Sverige är ett bra land att leva i. Här finns goda möjligheter för de som startar egna företag.
För att kunna driva restaurangen kommer en styrka på cirka tio personer att involveras i verksamheten.
– Det blir några nyanställningar. Sedan kommer ett par medlemmar i familjen att ingå bland de som ska jobba i köket och serveringen.
Den konkurrens som råder inom restaurangbranschen bekymrar inte Sitao Chen nämnvärt.
– Det handlar om att göra ett så bra jobb som möjligt och inte tumma på kvalitén. Jag tror att grunden till framgång ligger just där.