Jimmy Gasbarro arbetar som platschef på restaurang Venezia i Ekholmens centrum.
Han blir nu också en nyckelperson när krogens ägare, Raed Yalda, väljer att satsa på ytterligare ett matställe i köpcentret.
– Jag håller lite i trådarna och ser till så att saker och ting kommer på plats. Men jag är inte ensam. Vi är flera som är involverade i projektet, säger Gasbarro.
I lokalen som tidigare inrymde en godisbutik har nya möbler, köksutrustning och kyl- och frysanläggningar samt fläktar kommit på plats.
Men än återstår en del arbete innan restaurangen kan öppna.
– Vi siktar kring lucia. Då ska allt vara klart, säger Jimmy Gasbarro som inte räds den konkurrens som finns på området där mat från det asiatiska köket står i fokus.
– Här ute i Ekholmen blir vi relativt ensamma om det. I varje fall att kunna erbjuda servering inomhus.
– Dessutom har vi hört från våra gäster till Venezia att man efterfrågat just ett sådant här alternativ.
Azia wok & sushi kommer att ha öppet veckans samtliga dagar med lunchbuffé.
Kvällstid växlar krogen meny och satsar på à la carte.
Jimmy Gasbarro berättar att man tänker söka tillstånd för att så småningom kunna servera alkoholhaltiga drycker.
Serveringsdelen inomhus kommer att ha plats för 55 gäster.
Sommartid planeras även för sittplatser utomhus.
Till en början kommer restaurangen att knyta till sig fem, sex personer med olika anställningsformer
– Det kan bli fler längre fram, om det här slår väl ut, säger Gasbarro.