Caroline Bui har stora planer för sina projekt i Linköping som till stor del bygger på vietnamesiska streetfood.
– Det finns många restauranger i stan, men det betyder inte att marknaden är mättad. Hittar man bara rätt nisch så går det bra, skrattar hon och berättar lite motvilligt om det som väntar en bit in på 2018.
– Jag tänker öppna ett tredje ställe och har hittat en lokal som vi håller på att renovera. Det kommer att bli hämtmat även där, men också några få sittplatser. Mer än så vill jag inte säga just nu.
Öppningen i Gränden skedde för en vecka sedan och mottagandet har varit bra, intygar Caroline Bui.
– Det är förstås en fördel att så många människor rör sig här inne, konstaterar hon.
Två gånger om dagen hämtas råvaror från Djurgårdsgatan för att därefter plockas ihop till olika rätter och värmas på plats.
På menyn står till exempel vietnamesiska baguetter och olika risnudelsallader.
Maria Banck som arbetar i närheten gillar stället som bär samma namn som det på Djurgårdsgatan, Miss Bui.
– Har man kort lunch passar det här alldeles utmärkt, säger hon.