Besöket av mellan 20 och 30 matleverantörer från spridda håll i världen har blivit en kär tradition under fyra dagar i samband med Linköpings Stadsfest.
Dofter från världens alla hörn letar sig snabbt in i näsan och får snålvattnet att rinna till.
Stekt, rökt, kokt, friterat, inbakat, wokat. Ost, bakverk, korv, godis. Afrikanskt, grekiskt, turkiskt, polskt. Vegetariskt och veganskt. Här finns mycket att välja på, men frågan är om inte kön till langosen var den längsta.
Sultanen intill, som försökte locka till sig kunder med gratis smakprov av turkisk tantuni, ett slags kebab, tycktes ha lite svårare att övertyga flanerande Linköpingsbor.
Några nyheter såg vi, som hos La Rustika där lite ovanliga pizzor lanserades. Eller vad sägs om friterad calzone och efterrättspizza med vit choklad och nutella?
Vill du inte äta kanske du är aspirant på ett kortkort sommarjobb under några dagar? Ett par aktörer annonserar om extrahjälp i sina matstånd. Inget superavancerat, utan försäljning av färdiga varor eller att hacka och strimla ingredienser.