Det är på Storgatan 27 det händer grejer.
Här fanns tidigare Wasabi sushibar som slog igen för en tid sedan.
In kommer nu istället Ahmad Al Hefel och Bashar Alnajm som tänker satsa på en matsedel med rötterna från Libanon och Syrien.
Linköping har många restauranger av den här typen. Finns det verkligen utrymme för fler?– Snabbmat ligger i tiden. Det passar folk som är i farten och vi tror på det här, säger Al Hefel som 2016 var med och startade Falafelhuset på S:t Larsgatan.
Nu lägger han det engagemanget bakom sig och kliver in ett helt nytt projekt tillsammans med goda vännen Alnajm.
Lokalen på Storgatan 27 görs om från grunden med nytt kök och ny inredning.
Renoveringsarbetet pågår som bäst och mycket återstår innan stället kan invigas.
Då, när det sker, kommer det att finnas plats för cirka 40 sittande matgäster.
Restaurangen kommer att ha öppet samtliga vardagar samt lördagar med en meny som domineras av falafel och shawarma med ris och pommes frites.
– Om det här slår väl ut vill jag gärna vara med och öppna fler krogar i den här stilen. Kanske tre, fyra stycken till, säger Ahmad Al Hefel och får något drömskt i blicken.
Namnet på nya stället är bestämt till Taza. Det härstammar, enligt ägarna, bland annat från det arabiska språket och betyder "frisk jord".