Från utställningshallen med blänkande nybilsdoft leder en trapp upp till restaurangen. Skulle Roy och Roger ha en restaurang ihop skulle den troligen ha se ut som Rejmes lunchrestaurang.
När man tar sista trappsteget hamnar en vitrin i blickfånget där dagens rätter finns exponerade i fysisk form. Det här är vad du får, take it or leave it.
Matsalen är bestyckad med svartlackerade stålrörsmöbler. Stolarna har bestämd stoppning på rygg- och sittdyna, borden en laminatskiva utan krus. Mörka tegelväggar och nakna fönster. Det här är en matsal att äta i, inget annat.
Samma ärlighet avspeglar sig i maten. Menyn har klar inriktning mot traditionell husmanskost. Dagens två lunchalternativ, het korv och pastawok med chilidressing, respektive bruna bönor med rimmat fläsk, står för vad de är och inget annat. Närande, smakar rätt och bra, men är glömd så snart den är svald.
En á la carte meny från 59 till 79 kronor finns också att välja på med bland annat veckans sallad, veckans pasta eller fläskfilé med sparris och bearnaisesås som toppnummer.
Salladsbordet fräscht och gott, med en squash- och auberginesallad som ovanligt alternativ. Kaffet av sedvanlig plattkvalité.
Bra, mättande mat och inget tjafs, det är vad du får till lunch på Rejmes.